DESPRE NOI


Hey ! Salutare !

Bine ai venit pe site-ul nostru 

 

Eu sunt Alexandru Danciu și reprezint Artizan Foto, un concept de fotografie facută “domol” cu atenție si cu dedicare, fotografie de evenimente ARTIZANALĂ !

Ne bucurăm că îți faci timp să citești aceste rânduri iar în cele ce urmează voi încerca să îți povestesc câte ceva despre mine.

Deși Artizan Foto este un proiect nou,  fotografiez și documentez evenimentele speciale din viața fiecăruia de cel puțin 8 ani.

Împreună cu o echipă grozavă venim în întâmpinarea voastră pentru a creea împreună experiența care vi se potrivește. Nunta voastră, botezul celui mic, majoratul, petrecerea de crăciun, orice tip de eveniment în care ne vom implica, vom pune accentul pe tine/pe voi și pe sentimentul de “bine făcut” specific oricărui lucru artizanal, creeat de mâinile noastre pentru sufletul vostru.

Abordarea noastră în fotografia de eveniment este bazată pe tradițional dar este adusă în anul 2022 de cerințele și exigențele clienților care la rândul lor ne provoacă să ne depășim pe noi înșine de fiecare dată.

 

Te invităm să vezi în continuare cateva din cele mai recente și frumoase momente fotografiate de noi !

Portofoliu

 

Ai intrebări ? Poate îți putem răspunde noi, măcar la cele mai comune din ele …

Întrebări și răspunsuri